Bedste eltandbørster (Februar 2018)

Find de eltandbørster der klarer sig bedst i test og får de bedste anmeldelser.

01
#1
Oral-B PRO 600
Eltandbørste
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
God pris
281 kr 219
Se forhandlere »
01
#2
Braun Oral-B Trizone 600
Eltandbørste
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
God pris
342 kr 237
Se forhandlere »
00
#3
Oral-B PRO2000
Eltandbørste
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
kr 499
Se forhandlere »
00
#4
Oral-B Vitality Precision
Eltandbørste
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
kr 200
Se forhandlere »
00
#5
Oral-B Pro 4000 SmartSeries
Eltandbørste
✓ 0.0 ud af 5 (0 brugere)
kr 777
Se forhandlere »
loading icon


Bedste eltandbørste tilbud lige nu...

Der er i øjeblikket ingen tilbud i denne kategori


Score 1% 1% 0% 0% 0%
Oral-B PRO 600 Braun Oral-B Trizone 600 Oral-B PRO2000 Oral-B Vitality Precision Oral-B Pro 4000 SmartSeries
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris 219 kr 237 kr 499 kr 200 kr 777 kr
Testresultater
Antal rengøringsfunktioner 3 2 Ukendt 3
Med stander
Vægt 265 gram Ukendt 320 gram Ukendt
Driftstid 30 min 30 min Ukendt Ukendt
Batteritype Ukendt NiMH Ukendt Ukendt
Antal børstehoveder 1 2 1 2
Tryksensor
Med timer

Valg af eltandbørste

Hvilken eltandbørste er bedst?

Hos Rangering.dk har vi kåret Oral-B PRO 600 som det bedste valg af eltandbørste. En kåring der er baseret på brugeranmeldelser og eksterne testresultater. På en andenplads kommer eltandbørsten Braun Oral-B Trizone 600, mens Oral-B PRO2000 placerer sig på en tredjeplads.

Hvilke eltandbørster er kåret som bedst i test?

Når der foretages test af eltandbørster bliver der kåret nye modeller som "bedst i test".
Følgende eltandbørster er blevet kåret som bedst i test:

  1. Oral-B Vitality Precision
  2. Oral B Pro 9000 Genius
  3. Oral-B Pro 6000

Valg af eltandbørste

Der kan være mange gode grunde til at vælge en eltandbørste, og måske skal du til at købe en for første gang. Der er forskellige modeller at vælge blandt, og det kan være lidt uoverskueligt at finde rundt i, hvilke funktioner du har brug for. Men da det er velkendt, at du passer ekstra godt på dine tænder, når du bruger sådan en, er det godt, at du er på vej til at anskaffe dig en eltandbørste.

 

Læs med her, hvor vi vil se nærmere på de specifikationer, som du skal holde et vågent øje med, hvis du gerne vil kunne træffe et godt valg, næste gang du skal købe en eltandbørste. Det viser sig nemlig, at de fleste eltandbørster har mange funktioner til fælles, men hvis du virkelig gerne vil have en topmodel, der kan mange forskellige ting, er der også mulighed for det.

Opladning og brugstid
En eltandbørste skal naturligvis lades op, før du kan bruge den. Det betyder, at din eltandbørste leveres med en oplader, som du kan sætte tandbørsten i, hvorefter den næste morgen er klar til brug. Ved en fuld opladning kan den holde strøm i cirka 30 minutter, hvilket trods alt svarer til en del tandbørstninger. Nogle modeller er udstyret med en holder, som du kan sætte op på væggen, mens andre er beregnet til blot at stå på en hylde.

Børstebevægelser og trykkontrolsystem
Den næste specifikation, du med fordel kan se på, er antallet af børstebevægelser. Disse angives under normale omstændigheder som et bestemt antal pr. minut, og du kan for eksempel finde en eltandbørste, som har 28.800 børstebevægelser i minuttet. Det er en del mere, end du selv vil være i stand til at producere – og netop antallet af børstebevægelserne er en vigtig del af eltandbørstens succes, da du her virkelig får mulighed for at påvirke tænder og tandkød i positiv retning.

 

Der tales meget om følsomt tandkød, og det viser sig faktisk også ofte, at nogle mennesker børster tænder med al for stor kraft, hvilket kan give skader på både tandkød og tænder. Med et trykkontrolsystem er du ude over den risiko, da eltandbørsten reagerer med en advarsel, når dens sensorer mærker, at du presser for hårdt. Det er absolut en sikkerhedsanordning, du bør sørge for, at din næste eltandbørste har, da den kan spare dig for unødig tandpine og blødende tandkød.

Få en eltandbørste med timer
Selvom vi tror, at vi har børstet tænder i flere minutter, viser det sig desværre ofte, at der ikke er gået ret lang tid. Normalt forventes det, at du børster tænder i minimum to minutter, men det viser sig faktisk, at de fleste mennesker knapt nok børster tænder et helt minut. Det er vigtigt, at du bruger godt med tid på at børste dine tænder, da du på den måde er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Med en indbygget timer-funktion kan den elektriske tandbørste fortælle dig, når der er gået et givent tidsrum. På den måde er du sikker på, at dine tænder får den behandling af eltandbørsten, som er nødvendig for at opretholde tændernes og tandkødets sundhed.

Rengøring af eltandbørsten
Du skal huske at sørge for at holde eltandbørsten ren for rester af tandpasta. Det gør du blot ved hjælp af vand, mens du en gang imellem kan koge børstehovederne, så du er sikker på, at de altid er rene. Det er nemlig meget vigtigt, at du sørger for at opretholde et højt hygiejnisk niveau, både for at passe på dig selv, men også for at sørge for at eltandbørsten ikke bliver unødigt slidt.

Ekstrafunktioner og finesser
Hvis du er på udkig efter en eltandbørste, som kan mere, end det vi har beskrevet ovenfor, kan du også finde sådan en. Du kan for eksempel få modeller, som via en applikation på din telefon og bluetooth teknologi, sørger for at synkronisere din daglige tandbørstning med telefonen. På den måde kan du få et overblik over, hvor ofte og hvor lang tid ad gangen du børster tænder.

 

Nogle eltandbørster er også udstyret med et display, hvor der gives forskellige oplysninger om varigheden af den aktuelle tandbørstning og valgt program. For den funktion kan du nemlig også finde; muligheden for at vælge et specielt børsteprogram hvor der enten skrues op eller ned for antallet af børstebevægelser. I og med at du kan anvende flere børstehoveder til samme aggregat, er der også flere mennesker, som kan anvende eltandbørsten. Og har du eksempelvis små børn, er det bestemt ikke sikkert, at I skal anvende de samme indstillinger. Langt de fleste eltandbørster leveres som et minimum med muligheden for at vælge mellem normal tandbørstning og sensitiv tandbørstning.