Bedste græstrimmere i September 2017

Find de græstrimmere der klarer sig bedst i test og får de bedste anmeldelser.

92
#1
Black & Decker GLC3630L20
Akku græstrimmer
✓ 4.6 ud af 5 (652 brugere)
DKK 1.401
Se forhandlere »
84
#2
Flymo Contour XT
Akku græstrimmer
✓ 4.2 ud af 5 (137 brugere)
DKK 513
Se forhandlere »
82
#3
McCulloch B 28 PS
Benzin buskrydder
✓ 4.3 ud af 5 (15 brugere)
DKK 1.804
Se forhandlere »
80
#4
McCulloch TrimMac 25 cc
Benzin græstrimmer
✓ 4.0 ud af 5 (93 brugere)
DKK 953
Se forhandlere »
78
#5
Hitachi CG 22EAB
Benzin buskrydder
✓ 3.9 ud af 5 (63 brugere)
DKK 2.465
Se forhandlere »
78
#6
AL-KO BC 4535 II-S Premium
Buskrydder
✓ 3.9 ud af 5 (58 brugere)
DKK 1.495
Se forhandlere »
76
#7
Black & Decker GL 310-QS
Elgræstrimmer
✓ 3.8 ud af 5 (261 brugere)
DKK 333
Se forhandlere »
76
#8
Bosch ART 26-18 LI
Akku græstrimmer
✓ 3.8 ud af 5 (53 brugere)
DKK 1.299
Se forhandlere »
76
#9
AL-KO GTE 550 Premium
Elgræstrimmer
✓ 4.1 ud af 5 (13 brugere)
DKK 595
Se forhandlere »
74
#10
McCulloch T 26 CS
Benzin buskrydder
✓ 3.9 ud af 5 (23 brugere)
DKK 1.209
Se forhandlere »
loading icon

Hvilken græstrimmer er bedst?

Valget af din græstrimmer, skal blandt andet afgøres af, hvilke behov du har. Hos Rangering.dk har vi rangeret græstrimmere på baggrund af anmeldelser og er kommet frem til, hvilke modeller der har den største tilfredshed blandt brugerne.
Den græstrimmer med størst tilfredshed er modellen Black & Decker GLC3630L20, mens Flymo Contour XT kommer på en andenplads, som den model med næststørst tilfredshed blandt brugerne.
På tredjepladsen kommer modellen McCulloch B 28 PS.

Valg af græstrimmer

Efter du har slået dit græs, og din plæne fremstår smuk og grøn, skal du i gang med at finpudse resultatet. Her er det en rigtig fin idé at bruge en græstrimmer, som let og elegant kan befri dig for de strittere, som altid er tilbage. Både i selve plænen, men i højere grad langs kanten, hvor det kan være svært at komme til med plæneklipperen.

 

Læs med, når vi her fortæller dig om de forskellige græstrimmere, du kan købe på det danske marked. Der er nemlig et bredt udvalg af modeller, som hver for sig både har deres ulemper og fordele.

Græstrimmerens drivmiddel
Noget af det første, du skal overveje, når du vil anskaffe dig en græstrimmer, er, hvilket drivmiddel den skal anvende. Drivmidlet har blandt andet betydning for, hvor meget kraft græstrimmeren kan yde - men spiller også en rolle for græstrimmerens vægt og den forurening, som den udleder

Benzin
Hvis du køber en benzinmodel, er du sikker på at få en græstrimmer med en stor ydelse. Og du kan både trimme græsset, men også bruge den til at fjerne smågrene og andet med. Dog skal du være opmærksom på, at den vejer en del mere end de andre modeller, og at den forurener luften omkring dig. Men den er særdeles velegnet til store haver, hvor dens effektive ydeevne og lange brugstid virkelig kan komme til sin ret.

El
Du kan også anskaffe dig en eldrevet model. Her skal du være sikker på, at du har adgang til et stik, da du ellers ikke kan anvende den. Den eldrevne model klarer fint græskanterne, men du kan ikke anvende den til eksempelvis grene. Du kan overveje at købe den eldrevne model, hvis du har brug for en græstrimmer til et mindre område, hvor du altid er sikker på at have mulighed for tilslutning af el. En af fordelene ved den eldrevne græstrimmer er, at du ikke skal huske at lade den op inden brug. Det betyder, at du kan anvende den, når du vil.

Batteri
Det er meget populært at købe græstrimmere, der drives af et batteri. Det er der flere indlysende grunde til. For det første er du ikke afhængig af, at du skal have adgang til strøm, og for det andet er de batteridrevne græstrimmere sædvanligvis ikke særligt tunge. Det betyder, at græstrimmeren er meget nem at komme rundt med i haven. Du kan kun anvende disse modeller til græs, da de ikke har kraft nok til andet materiale, og du skal også være opmærksom på, at du skal sørge for, at græstrimmeren bliver ladet op.

Græstrimmerens vægt
Nogle græstrimmer vejer blot et par kilo, mens andre igen kan veje over det dobbelte. Det er normalt de modeller, som drives af benzin, der er de tungeste, da de er udstyret med en vægtig motor. Dog kan du få disse modeller med en skulderstrop, således du lettere kan bære rundt på den.

 

Hvis du meget gerne vil have en græstrimmer, der ikke vejer så meget, skal du se på de eldrevne og i særdeleshed på de, der bruger batteri. Her kan du finde modeller med så lav vægt, at du sagtens kan gå rundt med græstrimmeren i haven, uden at det bliver for hårdt for dine arme.

Græstrimmerens klippebredde
En anden faktor du bør sørge for at se efter, er græstrimmerens klippebredde. De forskellige modeller er alle i stand til at klippe med forskellig bredde og alt afhængigt af dine behov, må du overveje, om du har behov for en model, som kan klippe 45 cm, eller om du kan nøjes med 20 cm.

Mulighed for justering af græstrimmerens længde
Det er altid rart at kunne lave justeringer på remedier, som skal anvendes af forskellige mennesker. Lad os sige, at du går ud i haven og bruger en halv times tid på at trimme kanterne på det meste af græsplænen. Pludselig dukker din søn op og siger, at han gerne vil overtage. Det er ikke et tilbud, du bør sige nej til - men da din søn er 30 cm højere end dig har han svært ved at bruge græstrimmeren, da den er indstillet til miniput. Så er det smart at have en græstrimmer med et teleskoprør. Her kan du med det samme ændre størrelsen på apparatet, og på den måde er du sikker på, at værktøjet kan anvendes af andre end dig selv.