7 Bedste Philips Kaffemaskiner (December 2021)

Liste over de 7 Philips kaffemaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 2.728 anmeldelser.

Sortér efter

Type

 • Filterkaffemaskine (7)

Mærke

 • Philips(7)
Philips HD7546 Philips HD7546
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
449 kr.
Philips HD7459 Philips HD7459
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
329 kr.
Philips HD7547 Philips HD7547
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
649 kr.
Philips HD7478 Philips HD7478
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
449 kr.
Philips HD7474 Philips HD7474
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
499 kr.
Philips HD5408 Philips HD5408
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
958 kr.
Philips HD7769 Philips HD7769
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
1.299 kr.
Udgået Philips EP3550 Philips EP3550
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 4.2/5 (1348 brugere)
3.419 kr.
Udgået Philips HD8829 Philips HD8829
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 4.1/5 (1366 brugere)
2.680 kr.
Udgået Philips HD8821 Philips HD8821
Fuldautomatisk kaffemaskine
"Testvinder" - Tænk.dk 11/2016
✓ 0.0/5 (14 brugere)
2.999 kr.
Udgået Philips HD7462 Philips HD7462
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
344 kr.
Udgået Philips EP4050 Philips EP4050
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
4.056 kr.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Har du gode erfaringer med Philips kaffemaskiner?


88%

13%

Philips HD7547 Philips HD7478 Philips HD7474 Philips HD5408 Philips HD7546
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris 649 kr. 449 kr. 499 kr. 958 kr. 449 kr.
Testresultater
Type Filterkaffemaskine Filterkaffemaskine Filterkaffemaskine Filterkaffemaskine Filterkaffemaskine
Kandemateriale Termokande Termokande Termokande Glaskande Termokande
Effekt 1000 watt 1000 watt 1000 watt 1300 watt 1000 watt
Antal varmelegemer 1 1 1 1 1
Vandbeholder 1.2 liter 1.0 liter 1.0 liter 1.0 liter 1.2 liter
Antal kopper 10 8 8 8 10
Integreret kværn
Materiale Plast Plast Plast Plast Plast
Bryggetid 10 min 10 min 10 min 10 min 10 min
Bryggetemperatur 93 °C 85 °C
Drypstop
App-funktion
Autosluk
Autosluk, tid 0 min 0 min 0 min 30 min 0 min
Timer-funktion
Rengøringsindikator
ECBC godkendt
Ledningsoprul

Kaffemaskinerne fra Philips

Den hollandske producent Philips fremstiller teknologiske enheder. Virksomhedens fokus er på at give mennesker livskvalitet gennem betydningsfulde nyskabelser inden for 3 forskellige områder:

 • Healtcare
 • Consumer Lifestyle
 • Lighting
 • Philips er førende inden for behandling af hjertesygdomme samt af akutte patienter og hjemmebehandling. Desuden er de også de førende inden for energisparende belysningsløsninger og ved barber- og hudplejeprodukter til mænd samt tandplejeprodukter. Philips er altså nummer 1 på et bredt spektrum af teknologiske enheder. Det giver firmaet høj troværdighed ved udvikling af maskiner, hvormed deres kaffemaskiner altså har gode forudsætninger for at være af høj kvalitet.

  Bag om Philips

  Philips blev skudt i gang i 1891, hvor Anton og Gerard Philips grundlagde firmaet Philips & Co. Virksomheden blev grundlagt i Eindhoven i Holland, hvor den stadig har hovedsæde. Det første, de fremstillede, var kultrådsglødepærer, som lige omkring år 1900 gjorde Philips til en af de største producenter i Europa inden for disse. I 1910 var Philips den største arbejdsplads i Holland med 2.000 medarbejdere.

  Grundet den industrille revolution i Europa oprettede Philips deres første forskningslaboratorium. De har lavet mange gennembrud inden for røntgen og radioteknologi og teknologi i det hele taget igennem tiden, som har inspireret og hjulpet mennesker. I 1933 blev der påbegyndt en egenproduktion af Philips i Danmark på grund af restriktioner for import.

  Kaffe- og espressomaskiner fra Philips

  Philips har et enormt stort udvalg af kaffemaskiner samt tilbehør og reservedele. De forskellige overordnede typer af kaffemaskiner er:

 • Kaffemaskiner
 • Senseo-kaffemaskiner
 • Automatiske espressomaskiner
 • Manuelle espressomaskiner
 • Super-automatiske espressomaskiner
 • Kaffemaskiner

  Af traditionelle kaffemaskiner hos Philips er der både kaffemaskiner, der bruger hele bønner og de, der bruger malede bønner. De med hele bønner, er der en integreret kaffekværn i maskinerne, og der er en glaskande til, hvor kaffen kommer i. Du kan indstille brygningen, så kaffen bliver ligeså kraftig eller mild, som du ønsker. Dertil fås disse maskiner i et lækkert design i sort og metal.

  Der er et hav af modeller inden for traditionelle filterkaffemaskiner til malede bønner. Til nogle følger der en glaskande men der er også nogle, som har termokande med, hvor kaffen kan holdes endnu varmere. Der er forskellige funktioner i de enkelte kaffemaskiner. De fleste fås i et enkelt og elegant design nemlig sort og/eller metal eller titaniummetal.

  Senseo-kaffemaskiner

  Med Senseo-kaffemaskiner kan du få enten en enkelt eller to gode kopper kaffe. Til disse skal man købe såkaldte kaffepuder, som du indsætter i maskinen for at brygge kaffe. I maskinerne er der en funktion, som spreder varmt vand jævnt ind i kaffepuden, så man få mest muligt ud af dens aromaer. Dermed får man meget velsmagende kaffe. De fås i forskellige farver.

  Automatiske espressomaskiner

  I de automatiserede espressomaskiner kan du få rigtig god kaffe og et stort udvalg, da der er integreret en mælkekande til. Der er helt op til 12 kaffevarianter i mange af maskinerne. Alle kaffemaskinerne indeholder funktionen Autoclean, som er et vandfilter, der forbedre kaffen ved at rense vandet for kalk. Der er patent på dette filter. Maskinerne kan bruge op til 5.000 kopper uden du skal afkalke, hvis filtret udskiftes regelmæssigt.

  Manuelle espressomaskiner

  Manuelle espressomaskiner er velegnet til formalet kaffe eller kaffepuder. Disse maskiner kan levere italiensk espresso hver dag i hjemmet. De får det optimale ud af kaffens aroma med et højt tryk. Der er en energibesparende funktion, auto-sluk, som betyder, at maskinen slukker efter 30 minutter, hvis du for eksempel har glemt at slukke den efter brug. Disse maskiner fås med en klassisk mælkeskummer, som giver særdeles god mælkeskum til den varme drik.

  Super-automatiske espressomaskiner

  Der er forskelle på funktionerne for disse kaffemaskiner. Men kendetegnende for mange af dem er, at de har en hurtig vandkoger, som sikrer en perfekt varm kaffe eller anden variant. Det skyldes, at kaffemaskinerne består af materiale aluminium og rustfrit stå, som kan nå høje temperaturer på kort tid.

  Læs mere om Philips

  Hvis du vil læse mere om kaffemaskinerne fra Philips, henviser vi til Philips.dk.

  Espressomaskiner fra Philips

  Mennesket skal gøres sundere gennem innovation. Det er det overordnede mål, Philips arbejder efter, når de udvikler og producerer deres mange forskellige produkter. Philips tilbyder mange forskellige typer af produkter inden for mange forskellige områder såsom Lyd, billede, pleje, belysning og meget andet. Herfor kan det ofte være en fordel at handle hos Philips, såfremt man mangler nogle produkter til boligen, personlig pleje osv.
  Philips har gennem deres lange levetid også hele tiden forsøgt at optimere produkterne. Det er også endnu en af grundene til, at Philips er en god producent, da mærkerne hele tiden bliver optimeret og forbedret, så man får det bedst mulige resultat. Hernæst udmærker Philips sig også ved, at de går meget op i bæredygtighed. Det er gældende i forhold til de ressourcer, produkterne benytter under normalt brug, mens det samtidigt gør sig gældende i henhold til selve produktionen af produkterne. Her bestræber Philips sig også efter at benytte bæredygtige materialer, da det for Philips er vigtigt, at bæredygtigheden spiller en stor rolle gennem hele processen.

  Forskellige espressomaskiner fra Philips

  Philips har efterhånden udviklet nogle stykker af espressomaskiner. Med espressomaskiner fra Philips er det muligt at trække den fulde smag af kaffebønner ud, når man laver en kop kaffe. Derfor kan det være en fordel med en espressomaskine fra Philips, hvis man aldrig vil gå på kompromis med kvalitet, når man drikker kaffe. Der findes forskellige serier af espressomaskiner fra Philips:

 • 2000 series
 • 3000 series
 • 4000 series
 • Espressomaskiner fra de forskellige serier er særdeles praktiske, mens de naturligvis også kop efter kop kan levere et kvalitetssikret resultat. Der er i nogle espressomaskinerne indbygget en funktion kaldt Gusto Perfetto, der er en selvlærende teknologi. Denne registrerer hele tiden de bønner, der benyttes til tilberedningen af kaffe. Er der ændringer i bønnerne, sørger teknologien for at dosere kaffebønnerne på en sådan måde, at man altid vil få et ensartet resultat i koppen – uanset hvilke bønner der benyttes.
  Herudover indebærer nogle espressomaskiner også den smarte funktion, at espressomaskinen selv renser kaffekredsløbet med vand, når man tænder eller slukker maskinen. På den måde sikrer man sig en frisk og god smag hver gang, da kaffen hver gang løber gennem et helt rent system. En gang i mellem kan det blive nødvendigt, at man afkalker espressomaskinen for at bibeholde rene systemer og forlænge espressomaskinens levetid. Denne funktion indebærer ligeledes, at man får et signal, når maskinen trænger til at blive afkalket, hvilket kan være meget praktisk, således man ikke glemmer at gøre det.
  Nogle espressomaskiner fås også med en tilhørende mælkeskummer, hvilket kan være meget praktisk i tilfælde af, at man gerne ser sin kaffe blandet med lidt mælk. Det giver også muligheder for, at man kan forsøge sig med at lave mange forskellige andre typer af kaffe såsom cappuccino eller lignende.
  På de nyere modeller er det muligt at have 6 forskellige typer af kopper kaffe lige ved hånden, hvormed man altså ikke skal skifte noget i maskinen for at kunne lave en af de 6 typer af kaffe. Det gør, at man hurtigt kan få den kop kaffe man ønsker sig, uden at skulle benytte for meget tid på det, hvilket kan være en fordel, såfremt man bor flere i husstanden, der ynder at drikke forskellige typer af kaffe. Det giver også den fordel, at man selv kan variere i forhold til kaffe, således man ikke kun kommer til at drikke en eller to typer af kaffe.

  Er Philips det bedste kaffemaskine mærke?

  I afstemningen kan du se, hvilke kaffemaskine mærker brugerne vurderer til at være de bedste. Foreløbig har afstemningen i alt fået 419 stemmer. Philips har i alt fået 16 stemmer, hvoraf 14 er positive.

  brugere er enige med dig!!
  #1

  79%

  21%
  brugere er enige med dig!!
  #2

  78%

  22%
  brugere er enige med dig!!
  #3

  77%

  23%
  brugere er enige med dig!!
  #4

  38%

  62%
  brugere er enige med dig!!
  #5

  88%

  13%
  brugere er enige med dig!!
  #6

  88%

  13%
  brugere er enige med dig!!
  #7

  67%

  33%
  brugere er enige med dig!!
  #8

  39%

  61%
  brugere er enige med dig!!
  #9

  80%

  20%
  brugere er enige med dig!!
  #10

  88%

  13%
  brugere er enige med dig!!
  #11

  60%

  40%
  brugere er enige med dig!!
  #12

  83%

  17%
  brugere er enige med dig!!
  #13

  63%

  38%
  brugere er enige med dig!!
  #14

  100%

  0