Sole SB700

Spinningcykel
4,1 153 anmeldelser| Skriv en anmeldelse
Score
84
100

Priser

6.995 kr Til butik »
Kun troværdige forhandlere
Testudmærkelser
“Testvinder” Bäst-i-test.se

Vægt

Egenvægt

64 kg

Svinghjul

Svinghjul vægt

22 kg

Max brugervægt

Max brugervægt

136 kg

Modstandsniveauer

Modstandsniveauer

Trinløs

Indbygget computer

Indbygget computer


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Sole SB700 klarer sig i forhold til andre spinningcykler.Alle spinningcykler
 Nr. 4 ud af 9

Se hele rangeringslisten »


Score 84% 92% 90% 90% 72%
Sole SB700 Kettler Racer S indoorbike Abilica Racer Xterra MB500 Sole SB900
4,1
153 anmeldelser
4,6
90 anmeldelser
0
0 anmeldelser
0
0 anmeldelser
3,8
29 anmeldelser
Pris 6.995 kr 15.995 kr 4.695 kr 4.995 kr 9.900 kr
Testresultater "Testvinder" - Bäst-i-test.se
"Testvinder" - Bäst-i-test.se
"Testvinder" - Bäst-i-test.se
Egenvægt 64 kg 65 kg 54 kg 48 kg 73 kg
Svinghjulets vægt 22 kg 18 kg 22 kg 22 kg 32 kg
Max personvægt 136 kg 130 kg 130 kg 110 kg 136 kg
Antal modstandsniveauer Trinløs 25-1000 watt Trinløst Trinløst Multi level
Indbygget computer
Indbygget transporthjul Ukendt

Fortæl om dit produkt »


Beskrivelse af Sole SB700

Tekst-beskrivelse

Sole SB700 spinningcykel er en meget populær maskine, hvilket naturligvis ligger til grund for en stærk stålkonstruktion, samt en masse super gode kvalifikationer. Maskinens kraftige kevlar bremsesystem, gør det muligt at træne med meget høj intensitet, samt anvende maskinen mange timer dagligt. Ydermere er maskinen med remdrift, hvilket sikrer en næsten helt lydløs drift selv under meget høje hastigheder. Grundet disse ting gør maskinen sig samtidig egnet til at blive anvendt af flere brugere dagligt, eller blot til dig der ønsker det bedste og gerne vil træne en del dagligt.

 
Komfort og justerings muligheder
Sole SB700 spinningcykel er i sandhed en meget komfortabel maskine, hvor det er muligt for alle individer at finde den bedst mulige position, til hvordan man får mest muligt ud af træningen. Maskinen er kompatibel for alle uanset højde, hvilket skyldes at maskinen kan justere styr og sæde både horisontalt og vertikalt. Denne funktion gør samtidig at maskinen let kan anvendes af flere forskellige brugere. Pedalerne er såkaldte kombi pedaler, hvilket vil sige at der både kan anvendes spinnings sko samt normale trænings sko. Spinnings sko i det pedalerne på den ene side er SPD kompatible, mens det på den anden side er med tåhætte, til almindelige trænings sko. Ydermere har cyklen nødbremse. I forhold til selveste computeren er maskinen udstyret med trinløse modstands niveauer, hvilket vil sige at brugeren med 100 % sikkerhed kan finde den intensitet, som passer bedst til den træning brugeren er i gang med.

 
Display
Displayet er meget enkelt at anvende selv for de mest uerfarne brugere af cyklen. Af knapperne fremgår det tydeligt hvilken funktion, de hver i sær har, mens LCD skærmen sørger for et klart og tydeligt billede af informationerne som vises under træningen. LCD skærmen er desuden baggrunds oplyst, og de informationer som vises på skærmen er tid, kalorie forbrug, hastighed, distance og pedal omdr./minuttet. Der er desuden mulighed for måling af puls, men det kræver dog et tilkøb af pulsbælte.

 
Yderligere information
Transporthjul er samtidig en del af maskinen og er meget anvendelig, hvis man eksempelvis gerne vil se TV under træningen. Det er meget nemt at flytte maskinen på grund af de kraftige PVC transporthjul. Derudover medfølger flaskeholder, samt drikkedunk ved køb af maskinen.

Test af Sole SB700 (1)

Vi har taget et nærmere kig på de test af spinningcykler som Sole SB700 har været involveret i. Test giver typisk et rigtig godt indblik i, hvordan kvaliteten er for et produkt, sammenlignet med andre modeller på markedet.

(2015)

Bast i test

Bäst-i-test.se 2014: “Bedst i test” – Nr. 1 ud af 7
I 2014 foretog svenske Bäst-i-test.se en test af spinningcykler, hvor i alt 7 modeller var involveret, hvilket gør den til en af de større test foretaget. Cyklerne bliver her vurderet på en skala fra 1 – 10, hvor 10 er det bedst mulige. I testen kåres Sole SB700 som “bedst i test” og tildeles som den eneste spinningcykel en score på 10 ud af 10. Den roses på en lang række punkter, blandt andet for at være i meget høj kvalitet, for at have et flot design, en god træningscomputer og gode justeringsmuligheder. Den har dog også enkelte kritikpunkter, som omfatter at styret kan være hårdt at læne sig imod, samt den er uden SPD pedaler.

Konklusionen for de test af spinningcykler som Sole SB700 har været involveret i, at altså at det er en model i meget høj kvalitet.

Anmeldelser af Sole SB700

På Rangering.dk vurderer vi de enkelte spinningcykler på markedet ud fra blandt andet anmeldelser. Det har vi også gjort for Sole SB700, som det er lykkes os at finde i alt 153 anmeldelser af hos den amerikanske webshop Amazon.com. Dette er nok anmeldelser til at give et repræsentativ billede af, hvordan kvaliteten for spinningcykel er.
På baggrund af anmeldelserne bliver Sole SB700 vurderet til 4.1 ud af 5, hvilket er en udmærket score, som fortæller os at kunderne generelt er rigtig godt tilfredse med dette produkt. Dette er også en af grundene til, at vi mener at denne spinningcykel er et godt valg.


Prishistorik


5 stars   0
4 stars   0
3 stars   0
2 stars   0
1 stars   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *