Om Rangering

Kort om Rangering

Rangering  en digital service, der via en algoritme vurderer de bedste elektronisk forbrugsgoder til hjemmet baseret på kundeanmeldelser, officielle tests, prissammenligning og sammenligning på produktegenskaber og specifikationer. 

Hvem står bag Rangering

Rangering er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS

Bødker Balles Gård 15B

8000 Aarhus 

CVR: 40483667 

kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være det forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler, og lave smarte løsninger der automatisk opdaterer vores indhold. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende indhold online. Det betyder også, at vi er både ambassadører for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores indhold. 

Hvordan virker vores produkt-vurderings-algoritme? 

Vi vurderer vores produkter med en score fra 1 til 100 baseret på følgende parametre: 

  • Kundeanmeldelser: Hvordan tager kunderne imod produktet? Vi indhenter kundeanmeldelser på tværs af alle store webshops inden for hvidevarer, herunder Whiteaway, Skousen, Elgiganten, Coop, Lavprishvidevarer, Amazon med flere, og samler ét vægtet gennemsnit af dette.
  • Officielle, uvildige tests: Vi tjekker, om produkter er testvinder på officielle forbrugerråd som TÆNK, Råd & Rön, Consumer Reports osv. så du ikke behøver at gennemgå internettet efter testvindere. 
  • Prissammenligning og god pris: Vi kigger på produktets gennemsnitlige pris over 60 dage på tværs af forhandlere og ser på, om produktet et nedsat ift. normalprisen – i så fald, vil produktet på stemplet “God pris” dermed pluspoint i algoritmen  

På den måde kombinerer vi holdning fra både kunde og eksperter samt value-for-money til at identificere de bedste hvidevarer på markedet. 

Forbehold 

Vi Rangering og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.