0 Bedste Panasonic barbermaskiner 2024 baseret på tests og anmeldelser

Liste over de 0 Panasonic barbermaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 993 anmeldelser.

Sortér efter

Mærke

  ANNONCER

  Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

  Udgået Panasonic ES-LT2N Panasonic ES-LT2N
  ✓ 4.0/5 (674 brugere)
  1.399 kr.
  Udgået Panasonic ES-LT31-K Panasonic ES-LT31-K
  ✓ 4.0/5 (278 brugere)
  1.110 kr.
  Udgået Panasonic ES RT87 Panasonic ES RT87
  ✓ 4.0/5 (41 brugere)
  952 kr.
  Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
  loading icon

  Har du gode erfaringer med Panasonic barbermaskiner?


  83%

  17%

  Specifikationer for Panasonic barbermaskiner

  Då et indblik i, hvordan specifikationerne for Panasonic' barbermaskiner er her. Specifikationerne er baseret på de 0 Panasonic barbermaskiner, der er repræsenteret i vores test.

  Driftstid

  Den gennemsnitlige driftstid for Panasonic barbermaskinerne er på 0 minutter og den Panasonic barbermaskine med den længste driftstid, har en driftstid på 0 minutter.
  Blandt alle barbermaskinerne er den gennemsnitlige driftstid på 48 minutter.

  Opladningstid

  Den gennemsnitlige opladningstid blandt barbermaskinerne fra Panasonic er på 0 minutter.

  Panasonic ES-LT2N Panasonic ES-LT31-K Panasonic ES RT87
  Score
  80 100
  80 100
  78 100
  (4.0)
  674 anmeldelser
  (4.0)
  278 anmeldelser
  (4.0)
  41 anmeldelser
  Pris 1.399 kr. 1.110 kr. 952 kr.
  Testresultater
  Driftstid 45 min 45 min 54 min
  Ladetid 60 min 60 min 60 min
  Trådløs
  Batteritype Li-ion Li-ion Li-ion
  Trimmer til langt hår
  Vaskbar under vand
  Batterindikator
  Med rensestation
  Vådbarbering
  Antal barberindstillinger 1 1 1

  Barbermaskiner fra Panasonic

  "A Better Life, A Better World" er et udtryk, du garanteret er stødt på tidligere, såfremt du har haft apparater fra Panasonic eller har set nogle reklamer fra det japanskoprindet firma. Panasonic arbejder altså efter at åbne et bedre liv, hvilket de mener vil give en bedre verden. Dette forsøger Panasonic at gøre gennem udvikling of produktion af produkter inden for 4 forskellige forretningsområder:

 • Forbrugerelektronik
 • Bolig
 • Bilindustrien
 • Business to business
 • Herunder har Panasonic valgt at specialisere sig inden for forskellige underområder inden for deres forskellige forretningsområder. Fælles for alle underkategorier er dog, at det er noget, der kan gøre livet lettere og enklere for forbrugeren. Der kan meget vel være tale om nogle mindre ændringer, der dog kan vise sig at gøre nogle store forskelle i hverdagen. Under udviklingen og produktionen af deres forskellige produkter, lægges der vægt på brugeren, og derfor vil man også få gode oplevelser, når man benytter produkter fra Panasonic – uanset om det er barbermaskiner, fjernsyn, varmepumper, kameraer eller andet.

  Starten og udviklingen af Panasonic som virksomhed

  I 1918 blev det firma, der er i dag kendes som Panasonic, grundlagt, og firmaet bestod indledningsvist af Matsushita, Mumeno og Toshio. De lavede tre rum i deres bolig om til en workshop, hvor de startede med at udvikle og producere ventilationsisolatorplader. Herefter begyndte de tre at få øjnene op for det uudnyttede marked inden for husholdningsapparater. Det skulle vise sig at være en ganske god idé, da det har en stor andel i, at Panasonic er endt som et så stort firma, som det er i dag.
  I 1950erne oprettede firmaet nogle salgsfirmaer, der skulle stå for at sælge de produkter, der blev udviklet og fremstillet i de nye store lokaler, grundlæggerne af Panasonic tidligere havde lejet sig ind i. Dette udviklede sig til, at Panasonic fik et landsomspændende netværk af sælgere, hvilket kom som et resultat af populariteten for firmaets mange produkter.
  Økonomien i Japan genoprejste sig hurtigt op gennem 50erne, hvorfor der i husstandene også blev råd til husholdningsapparater, hvilket gjorde markedet inden for dette område meget større. Det vil også sige, at Panasonic er et af de firmaer, der har været med til at udvikle på husholdningsprodukter og andre elektriske apparater op gennem tiderne. Det er også noget, der bliver hjulpet på vej af, at Panasonic gennem hele deres levetid har arbejdet efter princippet ”A Better Life, A Better World”.
  Udvalg af Panasonic barbermaskiner
  Panasonic har siden deres første lancering af den elektriske barbermaskine arbejdet meget hårdt på at udvikle på den, således den bliver bedst mulig for forbrugeren. Her har de med omhu fulgt teknologiens udvikling og implementeret de bedste funktioner i deres produkter.

  Forskellige barbersystemer

  Qua det store udvalg af barbermaskiner, vil der også være forskellige klippesystemer, og det er blandt andet gældende for 5-bladet skæresystem med nye typer af komboblade. I et sådant system er der 3 forskellige folder, der samarbejder for at fange alle hår i skægget – selv de hår, der befinder sig utilgængelige steder. De nævnte komboblade sørger for, at de længste hår i skægget bliver barberet inden de primære blade kommer ind over skægget. Det giver et bedre resultat og en mere komfortabel barbering. Derudover er det eksempelvis også muligt at få barbermaskiner med et 3-bladssystem. Her er der 3 blade, der afkorter skægstubbene og skærer nær roden. Det medfører, at man får en meget glat og særdeles tæt barbering. Herudover får man med dette system også en meget hurtig og effektiv barbering, der er fordelagtig, når man har travlt.

  Afstandskam

  Nogle barbermaskiner fås med en afstandskam, hvilken man kan montere på barbermaskinen. Derved kan man også trimme sit skæg, hvis man ønsker at afveksle mellem det glatbarberede look og skægstubbe. Det er en meget smart løsning, da man så undgår at skulle investere både i en regulær barbermaskine og en regulær trimmer.

  Fleksible drejehoveder

  Kundes bedste er i fokus, når Panasonic udvikler barbermaskiner, hvilket har givet mange fremskridt i udviklingen af nye barbermaskiner. Der er nemlig blevet udviklet en teknologi med fleksible drejehoveder. Det gør, at barbermaskinen bedre kan følge ansigtets konturer, hvormed man først og fremmest får et bedre resultat af barberingen. Ydermere får man også en langt mere komfortabel barbering, da barberklingen kommer så tæt på hårene som muligt.

  Smart sensor

  På nogle barbermaskiner er der en nyudviklet sensorteknologi, der gør, at skæggets tæthed bliver målt, hvorefter sensoren tilpasser barberingskraften. Når man så fører barbermaskinen over meget tæt skæg, vil motoren speede op, således bladene roterer hurtigere, og på den måde får man et bedre resultat. Møder man derimod noget tyndere skæg, vil bladenes omdrejningshastighed igen nedjusteres, således der gives en skånsom skæring og en flot barbering.

  Er det bedste barbermaskine mærke?

  I vores brugerafstemning om de bedste barbermaskine mærker har 441 brugere stemt.
  har i alt fået 48 stemmer, hvoraf 40 er positive.

  brugere er enige med dig!!
  #1

  78%

  22%
  brugere er enige med dig!!
  #2

  83%

  17%
  brugere er enige med dig!!
  #3

  77%

  23%
  brugere er enige med dig!!
  #4

  83%

  17%
  brugere er enige med dig!!
  #5

  74%

  26%