8 Bedste Kapselmaskiner (Januar 2020)

Liste over de 8 kapselmaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 4.010 anmeldelser.

Sortér efter

Type

 • Kapselmaskine (8)

Mærke

 • DeLonghi(1)
 • Krups(5)
 • Nespresso(2)
#1
Dolce Gusto Oblo Dolce Gusto Oblo
Kapselmaskine
✓ 4.3/5 (1163 brugere)
397 kr.
87
#2
Dolce Gusto Jovia Dolce Gusto Jovia
Kapselmaskine
✓ 4.3/5 (1094 brugere)
299 kr.
86
#3
Dolce Gusto Drop Dolce Gusto Drop
Kapselmaskine
✓ 4.2/5 (334 brugere)
917 kr.
85
#4
Dolce Gusto Mini Me Dolce Gusto Mini Me
Kapselmaskine
✓ 4.3/5 (477 brugere)
499 kr.
84
#5
Dolce Gusto Genio 2 Dolce Gusto Genio 2
Kapselmaskine
✓ 4.1/5 (509 brugere)
999 kr.
82
#6
Dolce Gusto Movenza Dolce Gusto Movenza
Kapselmaskine
✓ 3.9/5 (51 brugere)
1.399 kr.
78
#7
Nespresso Expert C80 Nespresso Expert C80
Kapselmaskine
✓ 3.2/5 (218 brugere)
1.199 kr.
64
#8
Nespresso C85 Expert&Milk Nespresso C85 Exp...
Kapselmaskine
✓ 3.1/5 (164 brugere)
God pris
1621 1.399 kr.
64
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Var du tilfreds med din forrige kapselmaskine?


0

0

Dolce Gusto ObloDolce Gusto JoviaDolce Gusto DropDolce Gusto Mini MeDolce Gusto Genio 2
Score
87 100
86 100
85 100
84 100
82 100
(4.3)
1163 anmeldelser
(4.3)
1094 anmeldelser
(4.2)
334 anmeldelser
(4.3)
477 anmeldelser
(4.1)
509 anmeldelser
Pris 397 kr. 299 kr. 917 kr. 499 kr. 999 kr.
Testresultater
TypeKapselmaskineKapselmaskineKapselmaskineKapselmaskineKapselmaskine
Effekt1500 watt1500 watt1500 watt1460 watt1500 watt
MaterialePlastPlastPlastPlastPlast
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Afkalkningsprogram
Udtagelig vandbeholder
Kapacitet0.8 liter0.8 liter0.8 liter0.8 liter1.0 liter
Mælkeskummer
Styrkevalg
Autosluk

Om kapselmaskine

Hvis man vil have sådan en rigtig god kop kaffe, som man kan få på en god kaffebar, så vil en kapselmaskine være et oplagt valg. En kapselmaskine er, som navnet indikerer, en maskine, hvor du kan brygge drikke via kapsler. Kapslen sættes i det rigtige sted, hvor der kommer hul på den, så vandet kan løbe igennem den og forvandle indholdet til en forrygende kop kaffe. Det kan være alle mulige slags kaffe såsom:

 • Cafe latte
 • Cappuccino
 • Americano
 • Cortado
 • Flat White
 • Flere maskiner kan også brygge te og varm kakao. Faktisk kan nogle maskiner også lave kolde drikke til en varm sommerdag såsom iste. Derfor kan du med en kapselmaskine få en varieret kaffehverdag. Ønsker du en stærk kop kaffe om morgenen og en mere sødmefuld om eftermiddagen, så kan du få det hele i én maskine.

  Det foregår således, at man løbende køber nye kapsler med den variant, man ønsker, og så brygger man drikken med disse, som efterfølgende smides ud i skraldespanden. Dog er der også firmaer, som genbruger kapsler for eksempel Nespresso. Her skal kapslerne gemmes i bestemte poser og leveres tilbage til butikken. Så har du et miljøvenligt hjerte, vil en kapselmaskine med genanvendelige kapsler passe til dig.

  Forskellige kapsler

  Der findes forskellige kapsler alt afhængigt af leverandøren. Nogle firmaer anvender såkaldte tætpakkede kapsler, som indeholder finmalet kaffe, mens andre benytter frysetørret kaffe. Eftersom kaffen er behandlet forskelligt, så betyder det også stor variation i smagen.

  Hvilke kapsler, du skal købe, kan du finde frem til ved at se efter, hvilken maskine kapslerne passer til. En kaffemaskine med et bestemt mærke har kaffekapsler i samme mærke, der passer til maskinen. Men man kan også få kapsler i en billigere udgave til mange af maskinerne. Af mærker, som sælger kapselmaskiner, findes der blandt andet:

 • Nespresso
 • Dolce Gusto
 • Senseo
 • Nescafé
 • Phillips
 • Bosch
 • Køb kapsler og kapselmaskiner online

  I dag er der mange muligheder på internettet. Og en af dem er især internethandel. Her kan du købe både kapselmaskiner og kapsler, som gør det nemt for dig at få en ny kapselmaskine med passende kapsler til. Der er dog nogle, som foretrækker at købe maskinen i butikken, fordi de gerne vil prøvesmage kaffen eller andre drikke, som er en vigtig del af købsprocessen. Nogle vælger også at prøvesmage den i butikken men at købe den på nettet, fordi man ofte kan gøre et rigtig godt tilbud på nettet. Ser man på kapsler, så er de oftest billigere på nettet end i butikken, hvormed mange bestiller dem online og får dem leveret til døren. For har man først smagt dem og købt maskinen, så ved man, hvad man køber online.

  Forskellige varianter af maskiner

  Er du på jagt efter en kapselmaskine eller i hvert fald interesseret i at høre om, hvordan de virker, og hvad de kan, kan du læse med her.

  Kapselmaskiner kan fås i mange forskellige farver og former. Du kan få dem i blå, røde, hvide, sorte, cremefarvet, brun og så videre. Der er gjort meget ud af at lave et lækkert design til de fleste kapselmaskiner. Da kan du få en, der passer perfekt ind i dit køkken, uden den gør noget for æstetikken. Tværtimod.

  De fleste kapselmaskiner kan lave 1 drik ad gangen. Men der findes også kapselmaskiner, der kan laver 2 kopper. Sammenligner man en kapselmaskine med en traditionel filterkaffemaskine, er den primære forskel, at filterkaffemaskinen kan lave en helt kande kaffe – op til 8 kopper ad gangen, mens en kapselmaskine kun kan lave 1-2 kopper. Til gengæld kan du få flere kaffevarianter i en kapselmaskine, og mange mener, at det smager bedre i en kapselmaskine.

  Når du skal brygge en kop kaffe - for eksempel en cafe latte i en Dolce Gusto maskine - så vil du få en kapsel med mælk og en med kaffe i. Her skal du først brygge den ene kapsel og herefter den anden. Du kan dosere, hvor meget der skal i. Vil du have mere mælk end kaffe, kan du altså selv tilpasse det. I andre kapselmaskiner bestemmer kapselmaskinen doseringen af kaffen. Der er også nogle maskiner, hvor der kun er kaffe kapsler, men hvor du skal varme mælken op i en beholder til mælk, som er monteret på kapselmaskinen. Er man meget i tvivl om, hvad man vil have, og hvad man foretrækker, kan man gå i en butik og prøve det af.

  Med hensyn til rengøring af maskinen så er det relativt overkommeligt. Nogle kapselmaskiner kan skilles ad og komme i opvaskemaskinen. Andre kapselmaskiner kræver, at du køber en pose med et rengøringsmiddel, der passer til maskinen. Her vil der være en anvisning på, hvordan du skal rengøre maskinen.

  Dette er vigtigt at gøre for at undgå, at maskinen bliver kalket til. I Danmark har vi desværre en del kalk i vandet, hvormed dette er vigtigt at få gjort ind i mellem.