17 Bedste Melitta kaffemaskiner 2024 baseret på tests og anmeldelser

Liste over de 17 Melitta kaffemaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 0 anmeldelser.

Sortér efter

Type

 • Filterkaffemaskine (12)
 • Fuldautomatisk kaffemaskine (5)

Mærke

 • Melitta(17)
ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

#1
Melitta BARISTA SMART T F830-102 ... Melitta BARISTA S...
Fuldautomatisk espressomaskine
"Bedst i test" - 2020
✓ 0.0/5 (0 brugere)
7.699 kr.
90
#2
Melitta AromaFresh Melitta AromaFresh
Filterkaffemaskine
"Testvinder" - Stiftung Warentest 08/2018
✓ 0.0/5 (0 brugere)
999 kr.
88
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk Melitta Caffeo So...
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
2.699 kr.
Melitta Caffeo Solo Melitta Caffeo Solo
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
1.959 kr.
Melitta Excellent Grande 3.0 Melitta Excellent...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
549 kr.
Melitta Excellent 4.0 Melitta Excellent...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
444 kr.
Melitta Aroma Boy Melitta Aroma Boy
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
249 kr.
Melitta Enjoy Top Therm Melitta Enjoy Top...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
413 kr.
Melitta Easy Therm Melitta Easy Therm
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
330 kr.
Melitta Aroma Signature DeLuxe Melitta Aroma Sig...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
799 kr.
Melitta Aroma Signature Melitta Aroma Sig...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
799 kr.
Melitta Look Selection Melitta Look Sele...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
499 kr.
Melitta Excellent 5.0 Melitta Excellent...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
696 kr.
Melitta Easy Melitta Easy
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
230 kr.
Melitta Single 5 Melitta Single 5
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
307 kr.
Melitta Caffeo Passione Melitta Caffeo Pa...
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
5.249 kr.
Melitta Caffeo Varianza Melitta Caffeo Va...
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
4.999 kr.
Udgået Melitta Caffeo CI Melitta Caffeo CI
Fuldautomatisk kaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
4.499 kr.
Udgået Melitta Look IV Melitta Look IV
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
397 kr.
Udgået Melitta Look IV Deluxe Therm Melitta Look IV D...
Filterkaffemaskine
✓ 0.0/5 (0 brugere)
585 kr.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Har du gode erfaringer med Melitta kaffemaskiner?


76%

24%

Melitta BARISTA SMART T F830-102 Black Melitta AromaFresh Melitta Aroma Boy Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk Melitta Excellent 5.0
Score
90 100
88 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris 7.699 kr. 999 kr. 249 kr. 2.699 kr. 696 kr.
Testresultater "Bedst i test" - 2020
"Testvinder" - Stiftung Warentest 08/2018
Type Fuldautomatisk Filterkaffemaskine Filterkaffemaskine Fuldautomatisk Filterkaffemaskine
Bønnekapacitet 270 g Glaskande Glaskande 125 gram Glaskande
Effekt 1450 watt 1000 watt 500 watt 1400 watt 1525 watt
Vandbeholder 1.8 liter 2 1 1.2 liter 2
Tryk 15 bar 1.25 liter 0.25 liter 15 bar 1.25 liter
Formalet kaffe 10 2 10
Integreret kværn
Kværnmateriale Rustfrit stål Plast Rustfrit stål Rustfrit stål
Antal Indstillinger af formalingsgrad 5 9 min 5 min 5 6 min
Udtagelig vandbeholder 85 °C 81 °C 85 °C
Justerbar kaffemængde
Justerbar kaffestyrke
Justerbar bryggetemperatur
Tilpasning til kophøjde 60 min 40 min 40 min
Med App

Kaffemaskinerne fra Melitta

Virksomheden Melitta er en tysk, familieejet virksomhed, der har slået igennem internationalt. Melitta har kunnet fejre 100 års fødselsdag i 2018. Virksomheden beskæftiger sig med kaffemaskiner og produkter til opbevaring samt tilberedning af mad. De fremstiller ligeledes papirer til tapetindustrien og husholdningsfilm til emballage af mad. Men de fleste kender Melitta for deres kaffemaskiner, som er blandt de bedste på markedet. De fremstiller også kaffebønner.

Bag om Melitta

Navnet på personen bag virksomheden er kvinden Melitta Bentz. Hun havde en stor kærlighed for kaffe. Den var så stor, at hun i år 1908 opfandt det første kaffefilter nogensinde, hvormed hun dannede grundlag for kaffebrygning, som vi også kender i dag. Familievirksomheden Melitta er blevet drevet af flere generationer, og den er stadig i familiens hænder.

De personer, der bliver ansat hos Melitta, har et særligt fællesskab. For alle medarbejderne har en passion for kaffe og kan stå inden for produkterne. Produkterne er i konstant udvikling i jagten på at få den bedste kaffeoplevelse. Medarbejderne kommer blandt andet på kursus i barista-certificering, så de er helt opdateret på de nyeste kaffetendenser. Melitta eksisterer i det meste af verden og kender derfor til kaffetendenserne på hele jordkloden. De dyrker desuden kaffe i det meste af verden.

Med hensyn til kaffemaskiner søger Melitta at følge tendenserne og hele tiden udvikle moderne designs. Desuden sørger brandet for at kontrollere og langtidsprøve apparater igennem alle dele af processen. Således kan Melitta sikre en høj kvalitet af kaffemaskiner og en lang levetid.

Typer af kaffemaskiner hos Melitta

Melitta producerer mange forskellige produkter inden for kaffe lige fra håndfiltre til traditionelle kaffemaskiner til automatiske kaffemaskiner. De to sidstnævnte er de overordnede kategorier inden for kaffemaskiner.

Det kendetegnende for mange af kaffemaskinerne er:

 • De er mærket med etiketten Mission eco & care. Denne etiket bruges som en hjælp i forhold til valg af apparat for forbrugeren, som sikrer en bevidst kaffenydelse. Herunder lever kaffemaskinerne op til bæredygtighed, hvor de udleder så lidt CO2, som det er muligt.
 • Aroma selector: Denne funktion har Melitta patent på. Med denne kan man indstille smagen til enten mild eller stærk kaffe. Da kan du få kaffen, ligesom du ønsker den i forhold til, hvor kraftig smagen skal være. Det kan være den skal være stærkere om morgenen for eksempel, så du kan vågne ordentligt.
 • Auto-sluk funktion: Denne funktion er relevant, hvis du før har glemt at slukke kaffemaskinen. Da er det problem løst. For den funktion gør, at kaffemaskinen selv slukker efter 40 minutter. Dette er både godt i forhold til energibesparelse og rent økonomisk.
 • Let at anvende: Noget af det, som Melitta har gjort meget ud af, er at gøre kaffemaskinerne brugervenlige. For eksempel kan du opbevare ledningen til kaffemaskinen i et ledningsrum, hvis den er for lang. Så skal den ikke ligge og fylde. Desuden er der en vandmåler på tanken, som gør det overskueligt at hælde den rette mængde vand på.
 • Derudover er der både kaffemaskiner med kaffekværn til hele kaffebønner og til kaffefiltre. Du kan få kaffemaskinerne i farver som rød, sort og hvid.

  For de automatiske kaffemaskiner er der følgende egenskaber, som går igen ved mange af disse:

 • Touch & slide: Denne funktion giver mulighed for nemt at indstille samt anvende maskinen ved at røre ved sensorpanelerne. Det er lidt ligesom, når man bruger sin smartphone.
 • Mange forskellige kaffevarianter: På mange af de automatiske kaffemaskiner kan du vælge mellem klassikere som espresso, cappuccino og mange flere varianter.
 • Automatisk rengøring og afkalkning: Du kender nok det fra din elkedel eller anden kaffemaskine, som desværre kalker til. Det er især slemt i Danmark, hvor der er meget kalk i vandet. I mange af de automatiske Melitta kaffemaskiner viser den, hvornår den skal rengøres eller afkalkes. Derefter kan du vælge et af disse programmer, så kaffemaskinen bliver gjort rent.
 • Energibesparelsesfunktioner. Du kan let frakoble kaffemaskinen fra strømnettet. Der er ligeledes en automatisk frakoblingsfunktion, som giver en sparsom drift.
 • Melittas første filter kaffemaskine fyldte 50 år i 2015. Den mest populære kaffemaskine kaldet Excellent blev designet tilbage i 70’erne, og den bliver stadig solgt i massevis af eksemplarer. Og det gør de nye kaffemaskiner også.

  Læs mere om Melitta

  Hvis du vil læse mere om Melitta og deres kaffemaskiner henviser vi til deres officielle danske hjemmeside Melitta.dk.

  Espressomaskiner fra Melitta

  Melitta er et firma, der har en levetid på mere end 100 år, og gennem alle årene har virksomheden været familiestyret. Bæredygtighed er et af nøgleordene hos Melitta, der gennem hele virksomhedens historie har spillet en meget stor rolle. Bæredygtighed spiller stadig en meget stor rolle, og i alle de forskellige beslutninger, der tages i virksomheden, bliver der holdt den rette balance mellem økonomi, bæredygtighed samt sociale interesser.
  Melitta Bentz grundlagde firmaet for mere end 100 år siden, og hendes ideer lever i bedste velgående den dag i dag, da hun dengang også lagde meget vægt på bæredygtighed og sociale interesser. De ansatte i firmaet vil der altid blive taget hånd om, mens der også tages hånd om miljøet.
  Naturligvis tages der også hånd om kvalitet og brugervenlighed i de produkter, der kommer ud til forbrugeren, hvilket også er gældende for alle de espressomaskiner, Melitta udvikler og producerer. Med espressomaskiner fra Melitta får man en god og lækker kop kaffe, der altid er velsmagende og helt perfekt i konsistensen, hvilket er nogle af de vigtigste ting – uanset om man drikker normal kaffe, cappuccino, latte eller lignende.

  Espressomaskiner

  Historien om Melitta er på mange måder eksemplarisk, da den første idé, grundlæggeren fik, stadig spiller en meget stor rolle i virksomhedens udvikling af produkterne. Denne storslåede idé har blandt andet ledt Melitta frem til at udvikle de espressomaskiner, de i dag udbyder. Herudover har virksomheden også udviklet en hel del forskellige funktioner, teknologier og lignende, der er implementeret i espressomaskinerne, således de laver kaffe af høj kvalitet og gør det hele lidt lettere for forbrugeren.
  Bean Select
  En af disse omtalte funktioner er funktionen, Bean Select, som er med til at gøre tilberedningen af de forskellige kaffespecialiteter helt perfekt. Nogle af espressomaskinerne fra Melitta er udstyret med denne funktion, hvilken gør, at man inden tilberedning af kaffen let vælge, om der skal benyttes stærke eller milde kaffebønner til den givne kop. På den måde kan man altid få sine krav opfyldt i henhold til styrken på kaffen.

  Perfect Cappuccino
  Hvis du er til lækre cappuccinoer, kan det være en fordel at vælge en espressomaskine fra Melitta med funktionen, Perfect Cappuccino. Denne opvarmer og skummer mælken let direkte ned i koppen eller glasset. Det giver et resultat af perfekt mælkeskum, hvilket giver et lækkert element til mange forskellige kaffespecialiteter. En af de gode ting ved Perfect Cappuccino er, at denne kan afmonteres og rengøres let i håndvask eller opvaskemaskine alt efter ønske og behov, således man kan bibeholde et godt hygiejnemiljø, mens den gode smag hele tiden bibeholdes.

  Dobbelt kop funktion
  Med nogle af espressomaskinerne fra Melitta fås også en dobbelt kop funktion, hvilket vil sige, at espressomaskinen har to udgange, således man via. et enkelt tryk kan tilberede to kopper kaffe på samme tid. Det kan være smart til eksempelvis kontorer og hjemmet, hvis man ofte skal lave mere end en kop kaffe ad gangen.

  Individuelle ønsker favoriseres af Melitta
  I nogle af espressomaskinerne fra Melitta er det muligt at indstille kaffestyrke, bryggetemperatur, mængde af kaffe og vand, således man kan få lavet kaffekoppen, som man ønsker det. På den måde er disse espressomaskiner fra Melitta god, hvis man har mange ønsker og krav til sin kop kaffe, således man kan få opfyldt disse via. de smarte og brugervenlige indstillingsfunktioner på nogle af espressomaskinerne fra Melitta.

  Er Melitta det bedste kaffemaskine mærke?

  I afstemningen kan du se, hvilke kaffemaskiner brugerne vurderer til at være de bedste. Foreløbig har afstemningen i alt fået 464 stemmer. Melitta har i alt fået 85 stemmer, hvoraf 65 er positive.

  brugere er enige med dig!!
  #1

  77%

  23%
  brugere er enige med dig!!
  #2

  76%

  24%
  brugere er enige med dig!!
  #3

  76%

  24%
  brugere er enige med dig!!
  #4

  38%

  62%
  brugere er enige med dig!!
  #5

  89%

  11%
  brugere er enige med dig!!
  #6

  89%

  11%
  brugere er enige med dig!!
  #7

  68%

  32%
  brugere er enige med dig!!
  #8

  41%

  59%
  brugere er enige med dig!!
  #9

  82%

  18%
  brugere er enige med dig!!
  #10

  89%

  11%
  brugere er enige med dig!!
  #11

  67%

  33%
  brugere er enige med dig!!
  #12

  64%

  36%
  brugere er enige med dig!!
  #13

  86%

  14%
  brugere er enige med dig!!
  #14

  83%

  17%